Energie, gedrevenheid en geloof

Ik heb na mijn studie inmiddels twintig jaar aan werkervaring bij ondernemingen in de wereld van retail, vastgoed en bouw. Als accountant aan het werk gegaan, doorgegroeid via controlling naar financieel directeur en vandaaruit de operatie in mijn laatste functie als commercieel directeur van een top-10 onderneming in bouw en vastgoed.

Bij deze bedrijven was er naast de reguliere aansturing in veel gevallen ook sprake van vraagstukken op het gebied van veranderingen en organisatie op afdelings- en bedrijfsniveau. Ik heb mijn uitdagingen gezocht bij zowel middelgrote als internationaal geörienteerde ondernemingen, hier vond ik een basis voor mijn energie en passie om met aandacht voor menselijke kwaliteiten organisaties een kwaliteitsslag te laten maken.

Ik merkte in de praktijk dat aanpassen en veranderen van teams en organisaties meestal als een tegennatuurlijk proces wordt ervaren. Men heeft moeite met het verlaten van ervaringen en de angst om een nieuw kunstje te leren; “word ik hiermee net zo goed als ik voorheen was of kost dit mij straks mijn baan?”

Door veel energie, gedrevenheid en geloof in het uiteindelijke doel en de oplossing uitstralend heb ik mensen meegekregen en plannen gerealiseerd. Terugkijkend naar de processen en het aantal medewerkers dat zichzelf tóch opnieuw heeft uitgevonden, zie ik een werkwijze en aanpak die opvolging verdient. Bent u met uw bedrijf de volgende?
Wij helpen projecten, organisaties en ondernemingen weer terug op de rails, geven deze extra vaart en vergroten de weerbaarheid naar de toekomst. Ons succes wordt bepaald door het succes van onze klant. Wij zijn denkers en doeners.
Neem contact op

+31 651 064 528
edwin@arsmutandi.nl