U bent aan zet...

Tijdens de vorige crisis midden jaren tachtig ben ik bewust in de bouw terecht gekomen en stap voor stap groot geworden van hulp-uitvoerder naar werkvoorbereider en projectleider. Mijn ervaring heb ik opgebouwd bij voornamelijk grotere ondernemingen in bouw, onderhoud en vastgoed. Na een ontwikkeling in techniek en daarnaast een periode met het organiseren en begeleiden van reorganisaties, fusie- en integratietrajecten is mijn interesse steeds meer komen te liggen bij de organisaties zelf.

Ik heb de afgelopen vijftien jaar meerdere veranderingsprocessen meegemaakt en geleid; plannen en trajecten opgezet en uitgevoerd, bedrijfsbreed, maar ook op projectniveau. Veel op de zeepkist gestaan, veranderingsmeetings met opdrachtgevers als ambassadeur, kennisuitwisseling met branchevreemde organisaties, voor- en achterwaartse integratie met conceptontwikkelingen. Maar ook nog gewoon slim en efficiënt beton storten.

Ik ben ervan overtuigd dat opdrachtgevers zich met succesvolle ondernemingen willen identificeren, er nieuwsgierig naar kijken en erbij betrokken willen zijn. De basis hiervoor is dat het personeel één boodschap uitstraalt, met plezier werkt en geïnspireerd wordt op ieder niveau. Bedrijven zijn in staat om zichzelf opnieuw uit te vinden.

Nieuwe technieken en organisatiemethoden zoals BIM, vormen van ketenintegratie en LEAN Bouwen behoren daar ook bij. Lenigheid in acceptatie en uitwerking, daar gaat het om. Nu bent u aan zet….
"ars mutandi" presenteert zich naar haar klanten als een betrouwbare en innovatieve probleemoplosser en partner. Wij streven naar een verbetering van de resultaten van onze klanten, het aanpassen van bedrijven en het coachen van mensen om een betere toekomst te bereiken.
Neem contact op

+31 651 610 955
cees@arsmutandi.nl